2015-06-20 09:44:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Fontolja meg minden lépését

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Akadhatnak vitái a kedvesével, vagy a házastársával is. Ezek a félreértések azonban könnyen és gyorsan tisztázódhatnak. Ettől eltekintve harmonikusan telik a mai nap.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jól érzi magát a bőrében, erőfeszítései sikerrel jártak, úgyhogy most nyugodtan élvezheti a pihenést. Ne hagyja, hogy apró-cseprő bosszúságok megzavarják a nyugalmát!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem engedheti meg magának, hogy rosszul mérje fel a helyzetét, fontos, hogy valóban csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér… Megsokasodnak a családi problémái is. Ön eléggé ingerült, és házastársa is gyakran elveszíti a türelmét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fontolja meg alaposan minden lépését, a családi ügyeivel kapcsolatban is, mert bár bőven akadnak szövetségesei, most néhány fontos személyt magára haragíthat…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Előfordulhat, hogy éppen a legjobb barátai használják ki a jószívűségét. A következő napokban komoly akadályokat lesz kénytelen leküzdeni, hiábavaló harcokat kell vívnia.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Családi ügyeiben zűrös helyzetek alakulhatnak ki. Nem ön a probléma okozója, mégis önnek kell megoldania a gondokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Éles viták alakulhatnak ki ön és a kedvese között. Kérje a barátai tanácsát, mert ön most nem lát tisztán az érzelmi kérdésekben, és mintha diplomáciai képessége is cserbenhagyta volna…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem érdemes semmilyen fontos döntést hoznia, amíg a Szaturnusz a Skorpió jegyében áll. Most könnyen elragadhatják az indulatai, emiatt pedig magára haragíthat néhány embert.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most igazán élvezi az életet! Ha utazik, az valóban szép élményeket ígér, ha szerelmes lesz, a boldog beteljesülés várja. Előfordulhat, hogy eközben olyan emberek orrolnak meg Önre, akik képesek akár bajt is okozni. Vigyázzon arra, hogy kinek és mit ígér!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha meggondolatlan ígéreteit nem tartja be. Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, most szerencsével járhat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ismerősei segítségére lehet szüksége egy fontos ügy elintézésében. Sokat járhat társaságba, a baráti beszélgetések is lendületet és ötleteket adhatnak ahhoz, hogy hosszú távú terveinek megvalósításába kezdjen.

Halak: II. 19. - III. 20.
A hétvégén igazán pozitívan hatnak önre a csillagok, fizikailag és lelkileg is jól érzi magát. Nyugodtan megengedhet magának olyan dolgokat is, amiről eddig le kellett mondania!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: